Varaa hotellihuone Park Hotellista Turun keskustasta

Park Hotel on edustava ja yksilöllisesti palveleva jugendhotelli Turun keskustassa, rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Sijaitsemme vain lyhyen kävelymatkan päässä mm. Kauppatorilta, Turun linnasta, Logomosta ja Tuomiokirkosta. 20 uniikkia hotellihuonetta sekä kielitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta odottavat teitä kauniin ja rauhallisen Puolalanpuiston laidalla sijaitsevassa, vuonna 1902 rakennetussa kivitalossa. Hotellistamme löytyy vaativaan makuun kaksi ainutlaatuista sviittiä: Morsiussviitti sekä kattokerroksessa sijaitseva Ateljéesviitti.

Vieraitamme palvelevat viihtyisä Lobbybar sekä kesäisin A-oikeuksin varustettu kaunis ulkoterassi. Vapaassa käytössä on myös rauhallinen oleskelutila biljardipöytineen.

Kaikkien huoneidemme hintaan sisältyvät autopaikka, monipuolinen pohjoismainen aamiainen sekä WIFI-yhteys. Osa huoneista on varattu allergikoille ja tupakoimattomille. Joihinkin huoneisiin on mahdollista sijoittaa lasten sänky sekä pedata 1-2 varavuodetta vuodesohvalle. Myös eläinvieraat ovat tervetulleita!

Kysy myös morsiuspakettejamme sekä tasokkaita juhla- ja kokouspalveluitamme ja saunatilojen varausmahdollisuutta.