Den ljuvligaste dagen för ert gemensamma liv förtjänar en värdig inramning även efter bröllopsfesten. På vårt hotell tillbringar ni era drömmars bröllopsnatt i skydd av de tjocka stenväggarna i våra personligt inredda rum. Bröllopspaketet innehåller förutom blommor också en 75cl flaska mousserande vin, senare lämningstid av rummet, som överenskommits på förhand, samt möjlighet att välja ett rum som passar för ditt egna bröllopstema.

Park Hotel är stället, där även dina bröllopsgäster trivs

Hotellet är beläget intill strålande trafikförbindelser, direkt intill järnvägsstationen och endast promenadavstånd till busshållplatsen samt till exempel Logomo. Till varje rum ingår en egen bilplats på vår bevakade gård, vilket gör Park Hotel till ett utmärkt övernattningsställe även för dina bröllopsgäster. Läs mer om våra alternativ för logi.

Eller varför inte anordna en festlig bröllopstillställning på vårt hotell? Max. Den vackra och representativa jugendsalen med 45 platser, är som gjord för bröllopsfester och andra betydelsefulla festtillfällen. Era önskemål för mat uppfylls av vår kunniga personal i beställningsköket.