Byggnaden för Park Hotel byggdes inte för att bli hotell från början, utan som privat villa till varvschefen på Chrichton, John Edward Eager. Det unika jugendhuset byggdes senare om till ett trivsamt boutiquehotell under en fullständig renovering som tog över två år att genomföra och där varje rum inreddes med ett eget uttryck.

På Park Hotel finns 20 hotellrum, varav två är sviter: Bröllopssviten samt Etagesviten, som finns belägen på hotellets takvåning. I hotellrummets pris ingår en mångsidig nordisk frukost, en bevakad bilparkering på hotellets gård samt trådlös internetanslutning. I vårt urval av rum finns också rökfria rum samt rum för allergiker och i ungefär hälften av rummen är det möjligt att ställa in en barnsäng, samt bädda 1-2 extra bäddar i bäddsoffan. Då hotellet ger personlig service är även djurgäster välkomna.

Till våra gästers förfogande finns även ett utrymme för umgänge på övervåningen, där du t.ex. kan fördjupa dig i en bra bok tillsammans med en kvällsdrink eller spela biljard.

Se mer av våra hotellrum i bildgalleriet. 

Titta boknings- och avbokningsvillkor här