Ett representativt Jugendhotell i centrala Åbo.

Ni är hjärtligt välkomna till Park Hotel. Ett av vårt lands första boutiquehotell. Oavsett om du är vår gäst på din arbetsresa, en semestervecka eller bröllopsnatt - garanterar vi att det blir en oförglömlig upplevelse. Jugendhuset som byggdes år 1902 har en anda av gamla tider.

Hotellet är beläget i centrala Åbo, endast en stunds promenad från Salutorget, direkt intill järnvägsstationen och Konstmuseet - men ändå i den fridfulla parken i hjärtat av stadens kulturliv.

Det internationellt hemtrevliga hotellet bjuder in er till att trivas i Åbo.

Vistelsen på vårt hotell ska bli så trevlig som möjligt för gästerna från besökets början och ända till slutet. Vår språkkunniga och vänliga personal servar våra kunder dygnet runt. I priset för varje individuellt inrett rum ingår bl.a. gratis bilparkering på hotellets gård, mångsidig frukost samt trådlös internetuppkoppling.

Den trivsamma Lobbybar finns till din tjänst varje dag kl. 09.00-01.30 och på somrarna öppnas uteterrassen med A-rättigheter på den vackra gården, där du kan njuta av trädgårdens grönska. Kom också ihåg att hälsa på vår maskot Jaakko - en afrikansk grå papegoja (grå jako) i vår aula.

Läs mer om våra mötes- och festtjänster, samt om bröllopspaketen skräddarsydda för bröllopspar.