Park Hotellin rakennusta ei alun perin rakennettu hotelliksi, vaan Chrichtonin telakan johtajan John Edward Eagerin yksityishuvilaksi.

Ainutlaatuinen jugendtalo muutettiin myöhemmin viihtyisäksi boutique-hotelliksi yli kaksi vuotta kestäneessä täydellisessä remontissa, jonka yhteydessä jokainen huone sisustettiin omaksi yksilökseen.

Park Hotel käsittää 20 hotellihuonetta joista kaksi on sviittejä: Morsiussviitti sekä hotellin kattokerroksessa sijaitseva Ateljéesviitti. Hotellihuoneen hintaan sisältyy monipuolinen pohjoismainen aamiainen, vartioitu autopaikka hotellin pihalta sekä langaton internet-yhteys. Hotellimme on savuton hotelli, josta löytyy vaihtoehtoja myös allergikoille. Noin puoleen hotellihuoneista on mahdollista sijoittaa lastensänky sekä pedata 1-2 varavuodetta vuodesohvalle. Yksilöllisesti palvelevana hotellina myös eläinvieraat ovat tervetulleita osaan huoneista.

Vieraidemme käytössä on myös yläkerroksessa sijaitseva oleskelutila, jossa voi vaikka syventyä hyvään kirjaan iltadrinkin kera tai pelata biljardia.

Tutustu hotellihuoneisiimme kuvagalleriassamme.

Saat tietyn ajankohdan huonehinnat näkyviin, kun klikkaat varaa huone-painiketta ja annat päivämäärän, sekä henkilömäärän.

Katso varaus- ja peruutusehdot ehdot tästä